Første vinterdag i Tromsø lørdag 9. okt.
Prestvannet mot Tromsdalstind. Snøen er borte nå.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110133} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Oj, så vakkert det er der. Nydelige rene farger. Det var vel fint så lenge det varte, men det er jo ikke lenge før vinteren kommer for alvor.

Venlig hilsen Lillian.
john o.

veldig vakkert. sånn skulle det ha vært til evig tid :-) men det er noe støy på himmelen rett over snø fjeller. ta bort det.

josh
Peter M.

Et virkelig flott bilde hvor greinene rundt lager en ganske så fin ramme. MEN, de 2 greinene som henger ned og ødelegger linjene til fjellene i bakgrunnen er ikke bra. Personlig synes jeg de trekker mye ned, men er du god i Photoshop eller lignende bør du fint kunne fjerne dem :)

Hilsen P.
Odd Georg S.

duverden for et julekortmotiv - meget bra tatt, kanskje burde det vært en slags prikk over i-en her noe sted - en ring på vatnet? Hva mener andre folk?
Gaute B.

Et flott bilde på en fin dag her i Tromsø. Hadde selv en liten fotosafari rundt Prestvannet denne dagen og lyset var, som du tydelig viser her, fantastisk. Et lekkert bilde som viser hvor fint det var denne dagen. Bildet lyver ikke!
Rune S.

Dette var vakkert!

Rune S.
Hege J.

Hei Børre!

Du verden, så pent! Liker personlig veldig godt når man bruker naturen selv som ''innramming'' av et motiv slik du har gjort her. :)

Mvh Hege
Eli B.

Dette var bare hel skjønt, man kan jo si hva man vil om vinteren, men vakker er den når den kan vise seg slik som på dette bildet. Flott innramming med kvistene, har sittet og sett lenge på det og klarer ikke å finne noe å utsette. Blikket sklir lett inn mot tinden, og det er behagelig og godt å se på.
Flott!
mvh Eli
Ole Birger S.

Hei, fint bilde. Du har nok noe støv på sensoren. Rett over Tromsdalstind er det en flekk. Hadde det vært en sky, skulle skyen også hå vært med på speilbilde. De er den ikke.
mvh ole birger
flemming r.

Flot vinterbilled.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu